Povestea Brutăriei Artisan

Numele meu este Sanda, cunoscută și ca ‘’mama Esei și a lui Tudor’’. Bine ați venit în căsuța mea virtuală, luați loc, faceți-vă comozi.

Povestea mea începe la Oradea, unde mi-am clădit familia și cariera în resurse umane și training. După ani de lucru cu și pentru oameni, maternitatea a adus cu sine noi căi, sădite și dospite din dragoste pentru semeni. Când devii părinte, timpul și inima capătă ritmuri noi, și-apoi înveți să plămădești și să grijești cu drag și răbdare, copii, pisoi și pite, laolaltă.

Mânată de bucuria de a-i hrăni pe cei din jur cu roadele inimii și brațelor, mi-am descoperit harul de a plămădi și de a coace pâini, și, astfel, s-a născut mai întâi în suflet și în vis, brutăria artizanală ’’Artisan’’. Cu dăruire și pasiune, cu muncă și, uneori, curaj copilăresc, am pus temeliile unei brutării al cărei unic obiectiv este de a oferi bihorenilor o pâine bună, caldă, cinstită, cu făinuri atent alese, dospită doar cu puterea maialei. Cu un strop de unt, sau chiar și goală, numa’ vă zic că e suficient să vă indrăgostiți de pita mea, pita din cele ’’adevărate’’, cum spun ai mei dragi.

Vă aștept să îmi treceți pragul și să-mi spuneți de o fi o pită mai bună decât cea făcută de mine. Vă aștept cu drag la brutărie, unde pare că timpul s-a oprit în loc, unde maiaua are nevoie de timpul ei și nu poate fi grăbită. Așa, ca mai demult, când ne bucuram de lucruri simple și adevărate.